Analiza raport diferențial între apă potabilă filtrată și apă dialitică filtrată

1. Protocol:

Obiectivul acestei analize a fost de a efectua o placa de cristalizare cu aditiv de clorură folosind metoda cunoscută ca cristalizare sensibilă pentru a evidenția diferențele calitative între două tipuri de apă:

Apa de la robinet (Paris), s-a filtrat printr-un carbon Brita tip de filtru activat: martor
apă filtrată de la robinet printr-un carbo activ este lăsată 24 de ore, în contact cu o fiola SLACKSTONE II® pentru a preparara apa dialitică.

2. Materiale și metode:

Materialul experimental a constat în:

O sobă de cristalizare sensibilă, model de personal echipat cu un regulator de temperatură și unul pentru umiditate
plăci de două suprafețe plane ale unui inel de sticlă
Două capace de cutii Petri
Britta două eprubete ce permit lăsați apa să stea timp de 24 de ore
O fiola SLACKSTONE II®, Lot S084, Expira 11-2013, LAB YBORRA, S.L. Luis I, 70, 28031 Madrid, Spania
1 gr. caseinat amestecat cu 500 ml de apă pentru fiecare probă (purtător de proteină): cazeinat de Na +, Armor Proteine, C7576 mult
clorură de cupru CuCI2 2 de laborator (H2O) Ranchet, 96%: 01 313 250. Referință lot Ranchet: 1 rue Jacquard 69680 CHASSIEU ZI. Această clorură de cupru se prepară sub formă solubilă și se diluează până la 10% pentru a testa probele.
Sticlărie și pipete pregătirile necesare

Experimentul a implicat realizarea a două probe de apă + caseinat, iar cele două lasate la marinat timp de 24 de ore, una cu o fiola SLACKSTONE II®, altua fara fiola. Amestecul a fost preparat după 24 ore:

2 ml de apă demineralizată
2 ml de probă de testat apos (1 g per 500 ml apă filtrată caseinat)
2 ml de clorură de cupru

Patru plăci au fost efectuate simultan:

apa dialitica filtrata si apa singura filtrata in doua placi plane cu inel de cristal
apa dialitica filtrata si apa singura filtrata in doua cutii Petri

Condițiile de deshidratare sunt:

Temperatura menținută timp de 12 ore la 28 ° C max.
Higrometrie menținută timp de 12 ore la 62% max.

Experimentul a avut loc pe 15/02/2009 aproximativ 20 ore.
După zece ore, cristalizarea s-au format dintr-un centru de germinale.

3. Rezultate și Concluzii

Indiferent de sticla folosită, placă plană sau o cutie Petri, rezultatele arată o diferență clară între cele două tipuri de apă (plăci furnizate prin prezenta):

apă standard filtrată: centrul germinale de mici dimensiuni, zona intermediară densă și oarecum imprecisă. Cu vasul Petri, zona tampon în jurul centrului chiar are lacune, goale neglazurate. Textura este dens, destul de slabă, în special în jurul centrului. Plăcile au multe puncte de condensare, fie în jurul centrului, fie la periferie. Periferia este destul de vast, ceea ce reprezintă o vitalitate generală semn inferior. Petele de condensare sunt, în general, semne slabe de filtrare de contaminare sau de saturație, care indică o calitate slabă.

apă filtrată dialitica: Centrul germinativă este deschis, zona intermediară este mai vizibilă, iar textura este considerabil substanciosa, în curs de dezvoltare mai bogat decât cu apă ramuri secundare singur filtrate. Periferia este puțin mai mică. Această expoziție prezintă o calitate superioară cristalografică apă unică filtrată, care ar putea expune decontaminarea sau de purificare a apei, în acest sens, ar însemna o imagine mai bună de cristalizare.

Având în vedere acest test, consideram ca fiola SLACKSTONE II® prezintă un real interes pentru purificarea apei sau a da o energie de vibrație mai înaltă sau de calitate.
Autor: Thierry Folliard – Inginer de Mediu Energie, naturopat și expert în sănătate.