Fundament Terapeutic

Apa dialitică, activată fizic prin acțiunea sistemului SLACKSTONE II®, se încorporează, după ingestie, in fluxul sanguin si circulă formând parte din sânge si fluide corporale, urină, bilă, etc.

În cazul în care fluidele sunt concentrate, nucleația este favorizată și, prin urmare, cristalizarea și urolitiază. Utilizarea apei dialitice face mult mai eficientă actiunea marelui solvent universal care este apa, pentru a îmbunătăți și a spori solubilitatea care deja apa are.

După cum se vede mai sus, apa dialică la nivelul rinichilor, prin urmare, este capabilă să:

Spargă pietre mici, care există.
Îndepărtați straturile superficiale și lipsite de apărare ale calculilor, ca noduri și muchii, favorizând îndepărtarea lui.
Se împarte piatra mare, transformândo în pietre mai mici și apoi pietriș, care pot fi îndepărtate fără durere semnificativă.
Eliberarea de celule endoteliu care acopera captuseala tractului urinar, a depunerilor microscopice de săruri de calciu, prevenind creșterea calculilor când se pierde elasticitate.
Crește solubilitatea sărurilor minerale care circulă în sânge și urină, în special calciu, le împiedică să se formeze și sa constituie noi calculi sau sa crească grosimea celor existente.

Apa dialitica determină ca procesul de cristalizare, care formează corpurile cristaline sau calculi, și, prin urmare, de litiaza sau colelitiaza, sa fie inversat.