Indicaţii

Ingestia Apei dialitice este indicata ori de câte ori este necesar pentru a elimina și / sau de a preveni calculele, care sunt corpurile cristaline formate în interiorul corpului.

Deși apa dialitică este eficace în sine (în principal, pentru pietrele la rinichi), prin experiențele și rezultatele obținute din 1.966 incoace, recomandăm să se utilizeze și ca adjuvant excelent la alte tratamente sau terapii, ceea ce este posibil, în toate cazurile, deoarece apa dialitică este actionată doar fizic ci nu chimic, evitând interacțiuni.

Sistemul SLACKSTONE II® pentru a prepara apei dialitice nu este un tratament agresiv (chimic), ci unul non-invaziv, simplu, proces ieftin și ușor de utilizat, nu enervant, logic și fizic în contrast cu marele avantaj de a nu produce efecte secundare sau interacțiuni .

Nefrolitiază

Tratamentul profilactic al pacienților cu antecedente de litiaza renală, fie urați și /sau saruri de calciu (oxalat, carbonat, fosfat, etc.).

De asemenea, ea promovează și forțeaza ingestia de apă, care este baza litiazei terapeutice, în scopul de a crește diureza.

Tratament expulsiv în timpul sau după episodul acut de colici, datorită puterii sale de rotunjire și fragmentare al calculilor.

Ca tratament adjuvant dupa litotripsie extracorporala, facilitează expulzarea micro porusurilor rezultate.

Colelitiaza

Calculii biliari sunt in general compuse din straturi de colesterol, calciu si bilirubină. Apa dialitică actionează prin dizolvarea sărurilor de calciu, care, dispar și face calcule existente gelatinoase si moi și, prin urmare, mai puțin periculoase, facilitând un tratament mai eficient pentru eliminarea colesterolului prin alte mijloace.

Uneori, ea acționează în același mod cu enervant „frotiu” care insoteste calculi biliari, făcându-l mai fluid și mai ușor să treacă prin canalele biliare. Asta nu se întâmplă în toate cazurile, pentru că, uneori, noroiul biliar este foarte gros și nu suficient cu apa dialitica pentru a fluidiza și este medicul care trebuie să prescrie un produs pentru a-l elimina.

Țineți minte că vezica este ca un put cu apă stătătoare și de multe ori de îndepărtarea nămolului biliar este foarte complicată, de aceea, noi vom furniza informații cu privire la caracteristicile și informațiile generale ale sistemului nostru, dar vă reamintim că aceaste informații nu sunt destinate să înlocuiască orice tratament sau a induce auto-prescripția medicală. Întotdeauna mai întâi întrebați medicul dumneavoastră sau specialistul care cunosc cel mai bine starea dumneavoastră de sănătate, și să fie cel care decide prescripția medicală .

Guta sau artropatie urica

Apa dialitică actionează prin dizolvarea cristalelor de acid uric și / sau previne formarea lor, cu avantajul care supune în tratamentul gutei.

Rețineți că, nu acționează asupra nivelurilor de acid uric, care vor fi tratate prin alte mijloace.

    PREVENIREA DEPOZITE CALCIU Artere (arterioscleroza, ateromul)

Apa dialitică dizolvă depunerile de calciu și provoacă arterele să-și recapete elasticitatea lor, facilitând astfel eliminarea colesterolului prin alte mijloace.

    Medicină Sportivă

Studii de către specialiștii în domeniu au arătat, de exemplu, eficacitatea apei dialitice în special pentru sportivi culturisti. Acești sportivi, fiind nevoiți să mănânce în dieta lor doze mari de proteine ​​tind să aibă rate ridicate de acid uric (care urmează să fie tratate prin alte mijloace). Utilizarea apei dialitice ca rutina in dieta lor a impiedicat cristalizarea acidului uric la nivelul articulațiilor și mușchilor, oferind o pregătire fizică normală.

 STOMATOLOGIE

Apa dialitica îndepărtează de calcul și / sau micro calcificari formate în sistemul dentar. De asemenea, ajută la eliminarea plăcii dentare.

    CURĂȚAREA ȘI hidratarea pielii

Apa dialitică curată pielea profund din interior și o hidratatează. Aceasta va aduce beneficii sale ca un solvent excelent, purificare și hidratare: La eliminarea deșeurilor și de a spori și a face o hidratarea mai eficientă a celulelor și a țesuturilor. De asemenea, în cazul în care se pulverizeaza sau sterge feța cu apa dialitica,sau a pielii cele mai expuse, de asemenea, să îngrijeste si din exterior.

    DEPURATIV GENERAL

Astăzi există multe boli care necesită o mulțime de diferite medicamente, care crește în mod semnificativ reziduurile minerale în organism. Un exemplu în acest sens poate fi tratamentul HIV-SIDA. Apa dialitica desigur, nu va rezolva problema acestei boli, dar ajuta la curatarea organismului si face ca aceste tratamente mai receptiv și eficient.

Același lucru se aplică produselor alimentare procesate în fiecare zi sunt mai mulți aditivi, care sunt transformate în deșeuri minerale. Tot mai multe cazuri de copii mici cu litiază, în principal datorită aportului de alimente prelucrate date.

Ingesta de apa dialitică ajută la eliminarea deșeurile minerale din tot corpul. Acest lucru permite altor tratamente sau terapii (hidrologie, homeopatia, acupunctura etc.), sa fie mai eficiente și crește activitatea acestora.

    Anti imbatranire:

Una dintre deficiențele persoanelor în vârstă este deficit de apă în corpul dumneavoastră. Acest lucru face ca toate procesele metabolice sa se incetineazca. Aportul de medicație în plus în această grupă de vârstă, produce cantități mari de deșeuri. aportul de apă dialitica curăță corpul de deșeuri și asigură o hidratare perfectă.

    ALTE INDICAȚII

Mai există și alte cazuri, unele excepționale, în cazul în care prezența unor corpuri cristaline pot fi enervante sau dăunătoare și în cazul în care apa dialitica este, de asemenea eficienta, cum ar fi în micro cristalizări în sistemul limfatic sau un exces de calciu în lacrimi.

De asemenea, la persoanele cu imobilitate, fie din cauza proceselor postoperatorii pe termen lung sau produse de accidente nefericite ireversibile, din acest fapt producerea de reziduuri de cristal a crescut, în multe cazuri, provocand probleme derivate litiazice. Utilizarea apei dialitice a lucrat pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestor persoane.

O altă problemă foarte importantă este în exces oxalații metabolizarii la copii cu autism. Apa dialitica ajută la reducerea foarte eficienta a acestora și, prin urmare, să colaboreze pentru a avea o mai bună calitate a vieții.

Anecdotic, indicam că astronauții, ca urmare a imobilitati și a lipsei de gravitatie, mai ales pe perioade lungi în spațiu, suferă de litiază.

Există, de asemenea, experiență în medicina veterinară, în special cu animale de companie.

Ori de câte ori există prezența corpurilor cristaline oriunde in organism, este recomandat să folosiți apă dialytic pentru a elimina și / sau de a le împiedica să formeze din nou.