Instrucțiuni de utilizare

Putem spune că, utilizarea apei dialitice este non-invazivă, și este o fiolă de sticlă, simpla, ieftina, convenabilă și ușor de utilizat.

Prepararea Apei Dialitice:

Prepararea apei dialitice cu fiolele SLACKSTONE II®, a fost rafinată mai în jos la o metodă foarte simplă, în conformitate cu experiențele dobândite din 1.966 și luând în considerare rezultatele obținute:

1. Se foloseste un pahar cu apă potabilă, aproximativ un sfert de litru (250 ml) și se utilizează de preferință un pahar mai inalt. Puneți fiola cu partea cea mai îngustă în sus, apoi umpleti paharul cu apă pana la nivelul fiolei, lasand putin loc pentru a o putea extrage.

 1.1: apa minerală poate fi utilizată dacă se dorește, dar este necesară doar în zonele în care apa de la robinet este foarte tare. Ca regulă generală, recomandam utilizarea apei utilizate în mod normal în alimentatie.


1.2: S-a constatat că este mai bine să nu se utilizeze ceaiuri de plante pentru prepararea apei dialitice, dar pot fi luate(ceaiurile), separat, în mod evident, în orice moment.

1.3: Trebuie avut grijă să nu supuneti apa dialitica preparata la încălzire , răcire sau agitare, deoarece poate reduce acțiunea ei. În cazul în care încălzirea sau răcirea este dorită va recomandam sa utilizati un recipient cu apă caldă sau apă rece, și sa introduceți paharul cu apa dialitica in acel recipient, fara fiola si sa nu se amestece apa.

2. Fiolele SLACKSTONE II® trebuie să rămână scufundate în apă timp de aproximativ 24 de ore, astfel încât apa sa acopere partea cea mai groasă a fiolei.

Fiolele nu trebuie deschise sau rupte, desi nu contine nimic ciudat, pentru că energia generată de cristalele din interiorul fiolei de sticlă se transmite perfect la apă. (Fiola este ca o baterie sau un acumulator care sunt folosite în aparatele electrice).


Culoarea mai mult sau mai puțin gălbuie a cristalelor din fiole, este normala.

Trebuie avut grijă să nu supuneti apa dialitica preparata la încălzire, răcire sau agitație directa, deoarece acest lucru ar submina acțiunea lor.

Dacă este necesar, se recomandă să se acopere paharul cu o cârpă curata sau plastic pentru a preveni căderea de praf, insecte etc.

3. Apa dialtica activată, va fi băuta imediat după scoaterea fiolei din pahar, adică dupa cele 24 de ore in care a actionat sistemul SLACKSTONE II.


4. Se va umple din nou paharul cu apă și se scufundă fiola din nou pentru a pregăti următorul pahar de apa dialitică, care va fi băut 24 de ore mai târziu.

Acest procedeu se repetă timp de 40 de zile, după care fiola isi pierde din propietati.


5. Fiecare fiola este utilizata pentru a prepara 40 pahare de apa dialitica. Dupa această utilizare, energia emisă de către fiole scade considerabil, până la epuizarea lor.

O cutie SLACKSTONE II®  contine 2 fiole:

  • Pentru o doză preventivă (profilaxia) se foloseste o fiola pentru a prepara un pahar de apa pe zi. Dupa cele 40 de zile, continuam tratamentul cu cea dea doua fiola, in acelasi mod, inca 40 de zile(1 pahar de apa dialitaca/zi timp de 80 de zile).
  • Pentru o  doză curativă(eliminare calculi) se folosesc ambele fiole. Se pune o fiola intrun pahar  cu 250 ml de apa dimianeata, si cea dea doua fiola in alt pahar cu 250 ml apa, seara. Dupa 24 de or se va bea apa dialitica si se va repeta procesul(se umple iar paharul si introduce fiola) timp de 40 de zile.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Vă recomandăm să utilizați tabelul de control(disponibil doar pe limba spaniolă), care vine în cutie, care va facilita controlul pregătiri si ingestiei apei dialitice;