Raport referitor la fotografiile Kirlian

Diferențele între apă normală și apă dialitică:

Testul a constat în efectuarea a două fotografii Kirlian, apă normală(potabilă) și alta apă dialitică pentru a compara și analiza diferențele.

Fotografia Kirlian APA POTABILA NORMALA

Kirlian normal

Se se poate vedea un câmp energetic foarte regulat și o singura „dimensiune”. Putere de ieșire normală între apă și energie electrică în sine exista.
Este de menționat că corespunde coroana corespunde ozonului și culoarea albastra hidrogenului.

Apă dialitică Fotografie Kirlian

Rețineți că energia de emisie simplă de apă normală (netratată) a fost mutata într-o complexitate destul de diferite la un alt nivel, compoziția sa, nu pare să fie doar apa pura, dar apare o emisie „aură de plasmă „care amintește de schimbările de energie în soare.

Putem vedea unele „explozii interne” care eliberează energie cu o intensitate considerabilă, la nivel cuantic privind emisiile de altitudine protoni, neutroni și electroni, care au crescut spectaculos.

Inprejurul apei dialitice este generat ca un fel de gaz, provocând o a treia dimensiune diferită decât apare starea de apă netratată.

Studiul a fost realizat de către dl Xavier Rosique López, Barcelona (Spania), licențiat în psihologie de la Universitatea de Cibernetică Ramos Mejía (Buenos Aires, Argentina) și specialistul biofeedback de la Universitatea Politehnică din Catalonia (Spania).

Acesta a fost realizat din 18 ianuarie 1999, folosind un model de aparat de fotografiat kirlian K.4 de Biociber-Bioart, cu un curent de ieșire de 8 și un timp de expunere de 2 secunde pentru ambele imagini.

a fost folosit Viladrau apă de izvor din Munții Montseny (Catalunya, Spania), care este comercializat ca apă minerală.

5 picături de apă pentru prima fotografie este luată.

Pentru a doua, Apa dialitica a fost preparata folosind sistemul SLACKSTONE II® (urmând instrucțiunile de pe etichetă) și, de asemenea, sa luat 5 picături.

STUDIU ÎN OAMENI CU Kirlian IMAGINI


1. Înainte de a lua dialytic de apă

2.30 de minute după ce au luat dialytic apă

Fotografiile au fost realizate la 7 octombrie 1995, de către dl Xavier Rosique López, Barcelona (Spania), care detine o diplomă în psihologie de la Universitatea din Cibernetica Ramos Mejía (Buenos Aires, Argentina) si specialist biofeedback de la Universitatea Politehnica din Catalonia ( Spania).